IDZIE NOWE ...

...przynajmniej dla mnie, długo zastanawialiśmy się z moim partnerem z pracy i znakomitym fotografikiem jak "ugryźć" kulinarne przepisy by były atrakcyjne, niebanalne i dobrze zrealizowane. Dzisiejsza technika pozwala oczywiście na wiele rozwiązań i my dobrze to wiemy, natomiast pojawiły się dylematy typu - nagrywać z dźwiękiem czy komentarz dograć u mnie w studio, kręcić na dworze czy w pomieszczeniu - tutaj znowu kwestia światła, jeśli w środku to mamy przecież otwarty ogień i dym, jeśli na zewnątrz stracimy dobrą komunikację ze studiem kulinarnym... Fajnie powiedzieć : "dobra - nagrywamy video i będzie super" gorzej z przemyślanym wykonaniem i ominięciem masy potencjalnych zagrożeń mogących skutecznie popsuć efekt ciężkiej roboty. Jak wyszło, nie wiem, Marcin montuje filmy i wkrótce przekonamy się o tym razem, wierzę że będzie dobrze i będę liczył na wasze sugestie i komentarze :)

Jedziemy ...
   

Komentarze